Veilig betalen

Betalen bij gigibyzoff.be

Wij vinden het het belangrijk dat u er zeker van bent dat u op een veilige manier kunt winkelen. Bij gigibyzoff.be kunt u altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden uw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo bent u er altijd zeker van dat u op een veilige manier kunt shoppen bij gigibyzoff.

Voor online betalingen wordt u omgeleid naar de beveiligde omgeving van de door u gekozen bank of betaalmethode. U herkent de versleutelde omgeving aan het slotje in de adresbalk van de pagina.

Verder raden wij u aan om niemand uw inloggegevens te geven. Zo bent u er zeker van dat niemand misbruik kan maken van uw account.

Betalingsmogelijkheden

Bij gigibyzoff vindt u altijd een betalingsmogelijkheid die u prettig vindt.

Bankcontant / Mister Cash

Deze betaaloptie biedt u als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf uw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. U kunt betalen met Bankcontact / Mister Cash als je in het bezit bent van een Belgisch bankrekeningnummer.

Ideal

Deze betaaloptie biedt u als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf uw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. U kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Giropay

Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf uw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. U kunt betalen met Giropay als je in het bezit bent van een Duits bankrekeningnummer.

Creditcard ( VISA, MasterCard, Maestro, American Express)

Bij gigibyzoff kunt u eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van uw betaling. Zodra u ervoor kiest om uw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op uw creditcard gedaan. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden wordt uw aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervindt u tijdens het bestellen problemen met uw creditcard en kunt u hierdoor uw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of u al uw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig uw bestelling.

LET OP! Mocht uw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van uw bestelling. In de tussentijd wordt uw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan uw geplaatste bestelling.

Scroll naar boven